Cart

  • Geen producten in je winkelmand.

Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van  racefietsen, mountainbikes, cross- en baanfietsen maar ook e-bikes in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Uw fiets helemaal  naar uw wensen opgebouwd , afgesteld en in kleur gespoten in onze spuiterij .

We zijn Santos Store . Een Nederlands product . Ontwikkeld en gebouwd in Nieuw Vennep, gespoten in onze spuiterij  Bikepaint te Noordwijkerhout .

Santos is een Nederlands kwaliteitsmerk dat custombuilt fietsen maakt. Het is gespecialiseerd in duurzame, onderhoudsarme fietsen met riemaandrijving. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail.

Een Santos stel je samen. Bij Bemelman Bike Sport nemen we de tijd om al je wensen om te zetten naar een perfect passende fiets, voor jou. Iedere fietser is immers uniek. We adviseren je graag over alle keuzes die een fiets tot een goéde fiets maken. En het mooie is, alleen bij ons kies je je Santos in álle gewenste kleuren!

De eigen spuiterij maakt Bemelman Bike Sport (BBS) uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, naast onze activiteiten als Autoschade herstelbedrijf, fiets spuiterij en het coaten van velgen”, zegt Dick Bemelman, eigenaar én wielersportliefhebber. “Het begon met ons bedrijf Bikepaint, dat is gespecialiseerd in het spuiten van frames en voorvorken. Met Bemelman Bike Sport erbij, bieden we tegenwoordig alles onder één dak voor een unieke fietsbeleving.”

Uw Bemelman Bike Sport adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan u graag te woord!

Bemelman Bike Sport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke sportfiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van racefietsen, mountainbikes, cross- en baanfietsen, in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Wie zijn fiets door Bemelman Bike Sport laat personaliseren, ligt al direct een lengte voor.

Naast de Customize fietsen leveren wij ook de merken: Santos – Merida- Pilot  – Brinke en Spiked Cycles. Ook deze fietsen kunnen wij aanpassen aan uw wensen.

De eigen spuiterij maakt Bemelman Bike Sport (BBS) uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, naast onze activiteiten als Autoschade herstelbedrijf, fiets spuiterij en het coaten van velgen”, zegt Dick Bemelman, eigenaar én wielersportliefhebber. “Het begon met ons bedrijf Bikepaint, dat is gespecialiseerd in het spuiten van frames en voorvorken. Met Bemelman Bike Sport erbij, bieden we tegenwoordig alles onder één dak voor een unieke fietsbeleving.”

Uw Bemelman Bike Sport adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan u graag te woord!

SIS repen

Bezoek onze winkel

Kanaalstraat 30
2161 JL Lisse

Openingstijden 
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 10.00 uur tot 18.00 uur / van 19.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur